今日という日のブランチ - Brunch on Memorial Day -
Today, August 15th 2015th is the 70th anniversary of the end of the Pacific War. I have been praying for soldiers, sailors and civilians that killed in the war from morning. And I have been thanking to grandpa generations.
本日は終戦の日、朝から何度か戦没者のために祈り、父母、祖父母の世代の方々に感謝の思いを捧げている。
そんな今日も、いつもの土曜のように、あした葉なかやにブランチに出かけた。

This memorial day, I was to AashitabaNakaya for brunch. Here was Cold Tomato Salad and a bottle of cold beer as starter.
ここ最近の定番どおり、冷たい瓶ビールと、冷やしトマトをスターターにした。

Main was Tori-Ten-Bukkake-Udon.
This bawl is cold udon noodle topped with chicken tempura.
メインは、とり天ぶっかけうどん。
まずはレモンをぼっただけで、次に薬味の大根おろしとおろしショウガをのせてめんつゆをたらした鶏天ぷらをアテに、ビールをすすめ、鶏天をすべてさらえたら、冷たいうどんにめんつゆをぶっかけてかきこんだ。
あした葉なかや
大阪府高槻市城北町1-3-28
072-661-5030
営業時間:
昼11時~15時
夜17時~21時
日曜休
Thanks lot grandpas grandmas again for this peaceful holiday and nice meals.
休日にこのような美味しい食事のできることを祖父母の世代に改めて感謝。
本日は終戦の日、朝から何度か戦没者のために祈り、父母、祖父母の世代の方々に感謝の思いを捧げている。
そんな今日も、いつもの土曜のように、あした葉なかやにブランチに出かけた。

This memorial day, I was to AashitabaNakaya for brunch. Here was Cold Tomato Salad and a bottle of cold beer as starter.
ここ最近の定番どおり、冷たい瓶ビールと、冷やしトマトをスターターにした。

Main was Tori-Ten-Bukkake-Udon.
This bawl is cold udon noodle topped with chicken tempura.
メインは、とり天ぶっかけうどん。
まずはレモンをぼっただけで、次に薬味の大根おろしとおろしショウガをのせてめんつゆをたらした鶏天ぷらをアテに、ビールをすすめ、鶏天をすべてさらえたら、冷たいうどんにめんつゆをぶっかけてかきこんだ。
あした葉なかや
大阪府高槻市城北町1-3-28
072-661-5030
営業時間:
昼11時~15時
夜17時~21時
日曜休
Thanks lot grandpas grandmas again for this peaceful holiday and nice meals.
休日にこのような美味しい食事のできることを祖父母の世代に改めて感謝。
trackback
タグリスト
新大阪 イタリア料理 マルタ共和国 マルタ島 梅田 昼食 北摂 休日ブランチ 地中海 そば屋 お昼ごはん うどん屋 マルタ 居酒屋 ゴゾ島 お酒 お蕎麦 ロンドン 晩酌 エアポート投稿おじさん 日本食 酒場 お正月 ヒースロー空港 台風 謹賀新年 京都観光 春 ねこ 遠足 洋食 台風コロッケ ぬこ マルチーズ 軍艦 高槻 小料理屋 自炊 高槻市 寄り道 スープ コミノ ワイン コミノ島 物産展 スタバ スイーツ 羽田空港 日本航空 ユーロスター 機械萌え 工場萌え テムズ川 博物館 秋の風味 #aljotta 英国海軍 #ざるそば 鉄道 #ざるうどん レモスコ 北海道 豚肉 ピラフ ドライカレー コロッケ 大分 広島産レモン 駅 りゅうきゅう 列車 朝食 鹿児島名物 セイカ食品 薩南銘菓 マルタ風 エクセルシオールホテル ホットカクテル 関西空港 レストラン ボージョレー 「中華」料理 京都歩き ワンコ 玉子料理 朝ごほん 地酒 でいし 谷町九丁目 ハンバーグ ドイツ料理 明日香村 海上自衛隊 自衛艦 古代遺跡 不思議 ピリ辛 定食 但馬 お神酒 丼物 珍味