トマトのシーズンの始まり - Season of Tomato Began -
I had Saturday brunch at AshitabaNakaya the Udon tavern last forenoon.
本日は二週間ぶりに高槻市駅近くのあした葉なかやにてブランチ。

It is hot like early summer day today. First of all I ordered Tomato Salad and a bottle of cold beer as starter.
初夏のごとく気温が上がっているので、スターターとして冷やしトマトと冷たい瓶ビール。冷たいトマトのシーズンの始まりかな。

I had Country-style Cold Soba noodle for main.
メインは田舎そばの冷たい方で。このメニューは暖かいそばでもオーダーできる。

Japan style Roll Omelette and Kamaboko were as topping of cold soba noodle. I had these with Beer.
そばの具、だし巻き玉子には大根おろし、かまぼこにはワサビをのせて、そばつゆをチョロっとかけて、ビールのアテにしてから、つゆを全体にぶっかけて蕎麦を手繰るいつもの食べ方。
あした葉なかや
大阪府高槻市城北町1-3-28
072-661-5030
営業時間:
昼11時~15時
夜17時~21時
日曜休

本日は二週間ぶりに高槻市駅近くのあした葉なかやにてブランチ。

It is hot like early summer day today. First of all I ordered Tomato Salad and a bottle of cold beer as starter.
初夏のごとく気温が上がっているので、スターターとして冷やしトマトと冷たい瓶ビール。冷たいトマトのシーズンの始まりかな。

I had Country-style Cold Soba noodle for main.
メインは田舎そばの冷たい方で。このメニューは暖かいそばでもオーダーできる。

Japan style Roll Omelette and Kamaboko were as topping of cold soba noodle. I had these with Beer.
そばの具、だし巻き玉子には大根おろし、かまぼこにはワサビをのせて、そばつゆをチョロっとかけて、ビールのアテにしてから、つゆを全体にぶっかけて蕎麦を手繰るいつもの食べ方。
あした葉なかや
大阪府高槻市城北町1-3-28
072-661-5030
営業時間:
昼11時~15時
夜17時~21時
日曜休

trackback