鍋焼きうどん - Hotpot Udon -
本日はいつもの通り、あした葉なかやで土曜ブランチ。まずは、スターターとして、蕎麦焼酎の蕎麦湯割り。

I called on AshitabaNakaya the Udon tavern for Saturday Brunch. First of all I ordered Shochu and Hot Soba Broth as starter.
ここ何日か寒いので、メインは鍋焼きうどん。

As to main, I ordered Nabeyaki-Udon that Udon noodle and Hot Broth in the Hot Ceramic Pot.

そえられた小鉢に取って、七味を振って食べる。
寒い言うても、例年に比べて、今シーズンはまだあたたかいなあ。
あした葉なかや
大阪府高槻市城北町1-3-28
072-661-5030
営業時間:
昼11時~15時
夜17時~21時
(ただし、売切れ次第営業終了します)
日曜休

I called on AshitabaNakaya the Udon tavern for Saturday Brunch. First of all I ordered Shochu and Hot Soba Broth as starter.
ここ何日か寒いので、メインは鍋焼きうどん。

As to main, I ordered Nabeyaki-Udon that Udon noodle and Hot Broth in the Hot Ceramic Pot.

そえられた小鉢に取って、七味を振って食べる。
寒い言うても、例年に比べて、今シーズンはまだあたたかいなあ。
あした葉なかや
大阪府高槻市城北町1-3-28
072-661-5030
営業時間:
昼11時~15時
夜17時~21時
(ただし、売切れ次第営業終了します)
日曜休
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